Els ninots de Ramón y Cajal i La Plaça, indultats a Torrent

Premio Mayor Sección Especial, Falla Ramón y Cajal - Ninot Indultat.La figura de la Falla Ramón y Cajal, obra de l’artista Vicente Martínez Aparici, ha sigut el ninot indultat de Torrent enguany. Per altra banda, el ninot de la Falla La Plaça, de José Vicente Zurita, és l’indultat infantil. Quant als premis per seccions, en especial l’ha guanyat la Falla Antonio Pardo amb un ninot de Javi Igualada; en primera, l’esmentat de la Falla La Plaça; en segona, la Falla Carrer Benemèrita amb una obra de José Vicente Zurita; i en tercera, la Falla Pare Méndez amb una figura d’Alberto Abril.  En majors, el premi en la secció especial ha recaigut en el ninot que també ha sigut indultat de la Falla Ramón y Cajal; en primera, la Falla Avinguda amb la figura de l’artista Mario Gual; en segona, la Falla Carrer Toledo amb la proposta d’Olivares i Valencia; i en tercera, de nou la Falla Pare Méndez amb un ninot d’Alberto Abril.