Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La Ofrenda de Flores?

Les tendències en indumentària valenciana, a debat

indumentaria¿Què es portarà en la moda de indumentària valenciana a partir d’ara? Les noves tendències seran el tema de la pròxima xarrada del Cercle d’Opinió Bunyol d’Or i Brillants amb Fulles de Llorer, la qual tindrà lloc el 9 de febrer a les 20 hores on sempre, al carrer Misser Rabasa número 6 de València. Participaran Mercedes de la Guía (fallera de Jesús-San Francisco de Borja), Ernesto de Sostoa (indumentarista i faller de Quart-Extramuros), Laura Selma Ferrer (fallera major de Catarroja 2011), María Tomás López (componente de la cort d’honor 2010) i Marta Parra Montañana (component de la cort d’honor 2010), sent la moderadora Pilar Solivares Aspas, directiva del Cercle d’Opinió.