‘Cendra’ exposarà ‘100 anys de premsa fallera’

Un recorregut per la premsa fallera de tots els temps és el que proposa la revista Cendra, la Federació de Falles Benicalap-Campanar i El Corte Inglés per als mesos de febrer i març. L’exposició d’exemplars històrics de la informació fallera ocuparà 300 metres quadrats de la tercera planta de l’Hipercor de València, i s’inaugurarà el dia 1 de febrer a les set de la vesprada.

Esta mostra, que està enquadrada dins de les II Jornades Culturals Pepe Monforte de la Federació de Benicalap-Campanar, inclourà premsa de gran valor històric, així com obres originals d’artistes com Renau o Ballester. Un any de treball ha sigut necessari per a recopilar tota eixa documentació, tasca que commemora el centenari d’este tipus de publicacions relacionades amb les Falles (el qual recordem que era un dels temes principals de l’últim número de Cendra).

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar