¿Has leído "Ninots indultats"?

La Junta Local de Torrent estrena piset

P1070637b

Les Falles de Torrent (millor dit, la Junta Local, perquè totes no caben allí) s’han traslladat a un moderna seu al carrer Bellido número 8, deixant un antic pis que tenien llogat a l’avinguda del Vedat. Milloren així les seues instal·lacions, de pas que estalvien uns dinerets al mes, que mai no venen malament. Per altra banda, divendres passat va obrir-se la mostra de cartells fallers a la sala d’exposicions de la Caixa Rural, dels quals es triarà el que representarà les festes falleres de Torrent en 2012.

La Junta Local Fallera de Torrent se n’ha anat a l’edifici de tres plantes on abans estava la delegació d’Igualtat, el qual compartiran amb dues associacions de veïns que estaran en la darrera. Les Falles de Torrent ara disposen d’una nova sala de reunions, sis despatxos, accés a Internet i un punt d’informació/recepció per als tràmits de les comissions falleres. L’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, el delegat de Cultura, Modest Muñoz, junt amb el vicepresident primer de Junta Local, Pascual Piles, van pronunciar els respectius discursos inaugurals, i després l’alcaldessa, amb les falleres majors, Inma García i Irene Andreu van tallar la cinta protocol•lària i van descobrir la placa.

I parlant d’esta la Junta Local, després de dotze anys, ha tornat el concurs de cartells per a les Falles de Torrent. A la sala d’exposicions de la Caixa Rural d’esta ciutat estan els candidats a anunciar oficialment esta festa, havent-hi un primer per al triat de 600 euros i un accèssit a l’artista local de 200 euros. L’exposició estarà oberta fins al 27 de gener tant de matí com de vesprada.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar