¿Has leído "La mascletà"?

La Crida tindrà una plaça

placacridaOn abans passaven un grapat de cotxes i se’ls donava de menjar, enfront de les Torres del Serrans, el mes que ve s’anomenarà plaça de la Crida. La peatonalització d’este espai i del pont del Serrans, gràcies a l’obertura del nou i més ample Pont de Fusta el 20 de febrer (almenys això diuen), farà possible que el pregó faller tinga un nom en la guia de carrers de València. Ara bé, si han de cabre tots els fallers en ella el dia de la Crida hauran de pujar-se un damunt de l’altre, pel que se suposa que continuarà tallant-se al trànsit tota la zona.

El nou Pont de Fusta, amb una plataforma per a cotxes i altra peatonal, s’obrirà al trànsit presumiblement el dia 20 de febrer. A la vegada, el pont dels Serrans es tancarà als cotxes i passarà a ser peatonal,i la placeta de l’extrem davant de les torres dels mateix nom,  també. Este lloc, on estava la gasolinera, serà la plaça de la Crida a proposta de l’alcaldessa, Rita Barberà, i podrà estrenar-se per a este acte faller que tindrà lloc el 26 de febrer.

La reforma, que ha costat 11 milions d’euros, implica que dos carrers als costats del llit del Túria passen a ser de doble direcció, quan abans només en tenien una.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar