¿Has leído "La cremà"?

Una exposició denuncia el treball infantil a Perú

trabajoinfantilLa Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve presenta l’exposició fotogràfica “Perú: històries de treball infantil” dins del seu calendari d’activitats soildàries “L’esperança és un espill penjat en el futur”. Dilluns 23 de gener a les 20 hores s’inaugurarà esta mostra al Espai Jove de Torrent, per tal de sensibilitzar la gent de la situació de molts xiquets a Perú que treballen.

L’exposició està dins de la campanya de Global Humanitaria “El treball no és cosa de xiquets” i es podrà visitar del 24 al 31 de gener, de dilluns a divendres en horari de 9.00 a 14.30 i de 16.30 a 20.30 h. Global Humanitaria és una organització que treballa per afavorir la igualtat d’oportunitats de les persones i els pobles, donant especial importància a la infància i defensant els seus drets. La seua acció arriba a àrees pobres d’Amèrica Latina, Àfrica i Asia, enfocant-se en els sector de l’educació, la salut, el desenvolupament socioeconòmic, els drets humans i l’emergència.