Una exposició denuncia el treball infantil a Perú

trabajoinfantilLa Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve presenta l’exposició fotogràfica “Perú: històries de treball infantil” dins del seu calendari d’activitats soildàries “L’esperança és un espill penjat en el futur”. Dilluns 23 de gener a les 20 hores s’inaugurarà esta mostra al Espai Jove de Torrent, per tal de sensibilitzar la gent de la situació de molts xiquets a Perú que treballen.

L’exposició està dins de la campanya de Global Humanitaria “El treball no és cosa de xiquets” i es podrà visitar del 24 al 31 de gener, de dilluns a divendres en horari de 9.00 a 14.30 i de 16.30 a 20.30 h. Global Humanitaria és una organització que treballa per afavorir la igualtat d’oportunitats de les persones i els pobles, donant especial importància a la infància i defensant els seus drets. La seua acció arriba a àrees pobres d’Amèrica Latina, Àfrica i Asia, enfocant-se en els sector de l’educació, la salut, el desenvolupament socioeconòmic, els drets humans i l’emergència.

 

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar