Una exposició denuncia el treball infantil a Perú

La Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve presenta l’exposició fotogràfica “Perú: històries de treball infantil” dins del seu calendari d’activitats soildàries “L’esperança és un espill penjat en el futur”. Dilluns 23 de gener a les 20 hores s’inaugurarà esta mostra al Espai Jove de Torrent, per tal de sensibilitzar la gent de la situació de molts xiquets a Perú que treballen.

L’exposició està dins de la campanya de Global Humanitaria “El treball no és cosa de xiquets” i es podrà visitar del 24 al 31 de gener, de dilluns a divendres en horari de 9.00 a 14.30 i de 16.30 a 20.30 h. Global Humanitaria és una organització que treballa per afavorir la igualtat d’oportunitats de les persones i els pobles, donant especial importància a la infància i defensant els seus drets. La seua acció arriba a àrees pobres d’Amèrica Latina, Àfrica i Asia, enfocant-se en els sector de l’educació, la salut, el desenvolupament socioeconòmic, els drets humans i l’emergència.

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar