¿Has leído "Dónde verlas"?

Calatrava dissenyarà un nou cadafal per a l’Ofrena

Mare de DeuEn vista de la renúncia dels Vestidors de la Verge a continuar posant les flors al cadafal de l’Ofrena després de trenta anys fent-ho, i dels dubtes que han sorgit sobre la seguretat del cadafal pel seu deteriorament, l’Ajuntament de València, preocupat perquè este acte tinga el seu esplendor de sempre, ha encarregat el disseny d’altre a l’arquitecte favorit de la casa, o siga, Santiago Calatrava. Pel poc que se sap de la nova construcció de la Mare de Déu que hi haurà en l’Ofrena de Flors de 2012, tindrà una forma tan moderna que serà impossible trepar per ella per a col·locar els rams de les falleres, fet que no serà cap problema perquè es deixaran en una cistella i un mecanisme, dirigit per una persona des d’una cabina al cap de la imatge, les col·locarà en el seu lloc del mant (és a dir, no faran falta vestidors). A més, la construcció, feta en fibra de vidri, tindrà als peus un xicotet escenari des d’on podran fer entrevistes Julio Tormo i Marcos Soriano, entre altres professionals de la informació. El disseny de l’invent s’ha aconseguit a preu rebentat tenint en compte de qui és: només 200.000 euros. Després cal pagar, naturalment, la construcció.

Una idea sobre “Calatrava dissenyarà un nou cadafal per a l’Ofrena”

Los comentarios están cerrados.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar