Sant Valerià, que la teua falla em faça cas

Al monument de la Falla Sant Valerià podràs dir-li cosetes, i ell també et dirà… sempre que tengas un telèfon mòbil smartphone. Esta comissió de Torrent plantarà un cadafal interactiu, amb codis QR en les escenes que quan es lligen et porten a continguts divertits en Internet. A més, el visitant podrà enviar fotos a una pàgina de Facebook preparada a tal efecte. La falla, de lema Detotalavida, és obra de l’artista torrentí Óscar García, qui va firmar el contracte amb la comissió recentment al igual que Diego Palacios, encarregat de l’infantil, en un dia on els fallers van arribar als 200 kilos d’aliments recollits per als necessitats de la localitat.

Apostant per les innovacions en el monument i per les noves tecnologies, els fallers de Sant Valerià han previst una falla interactiva on l’espectador deixa de ser una part passiva. Per una banda, amb un telèfon mòbil d’última generació ampliarà el que està veient gràcies als codis QR distribuïts per les escenes, i per altra, podrà enviar a esta pàgina de Facebook fotos “coentes” d’actes familiars (bodes, batejos, etc.), que es col·locaran en un menjador dels anys 80 que hi haurà al monument. A  més, en eixa mateixa pàgina els internautes podran publicar les seus crítiques al món faller, les quals també s’afegiran a la falla.

Per altra banda, la falleta infantil de l’artista Diego Palacios es dirà 30 anys fent foc, i contarà d’una manera didàctica el procés de construcció d’un monument faller, explicant els materials que s’utilitzen.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar