Més de 33.000 euros recull la Nit dels Desemparats

NitDelsDesamparats

En estos temps en què és tan difícil traure un euro a ningú, és un gran mèrit que la Nit dels Desemparats haja aconseguit recaptar més de 33.000 euros per a finalitats benèfiques. L’acte, que va tindre lloc el 17 de desembre, estava enquadrat dins del projecte “Estic en els Desamparats” de la Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà i la Fundació MAIDES.

A eixa nit d’espectacle i solidaritat van assistir unes 500 persones, els quals van aportar 10.618,14 euros. A més, 50 nous socis de la Fundacio MAIDES han donat 17.184 euros, que sumats a la quantitat dels donatius i de la fila zero, que és 5.435,17 euros, fan un total de 33,237, 31 euros. Este import s’utilitzarà en projectes de l’esmentada fundació a favor de malalts mentals i de la sida, a més d’ajuda domiciliària.

Els organitzadors agraïxen als presentadors, als artistes, als col·laboradors i als voluntaris la seua tasca en la Nit dels Desemparats, així com als mitjans de comunicació la difusió del projecte “Estic en els Desemparats”.