Més de 33.000 euros recull la Nit dels Desemparats

En estos temps en què és tan difícil traure un euro a ningú, és un gran mèrit que la Nit dels Desemparats haja aconseguit recaptar més de 33.000 euros per a finalitats benèfiques. L’acte, que va tindre lloc el 17 de desembre, estava enquadrat dins del projecte “Estic en els Desamparats” de la Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà i la Fundació MAIDES.

A eixa nit d’espectacle i solidaritat van assistir unes 500 persones, els quals van aportar 10.618,14 euros. A més, 50 nous socis de la Fundacio MAIDES han donat 17.184 euros, que sumats a la quantitat dels donatius i de la fila zero, que és 5.435,17 euros, fan un total de 33,237, 31 euros. Este import s’utilitzarà en projectes de l’esmentada fundació a favor de malalts mentals i de la sida, a més d’ajuda domiciliària.

Els organitzadors agraïxen als presentadors, als artistes, als col·laboradors i als voluntaris la seua tasca en la Nit dels Desemparats, així com als mitjans de comunicació la difusió del projecte “Estic en els Desemparats”.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar