Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El Coloso que resucitó?

Més de 33.000 euros recull la Nit dels Desemparats

NitDelsDesamparats

En estos temps en què és tan difícil traure un euro a ningú, és un gran mèrit que la Nit dels Desemparats haja aconseguit recaptar més de 33.000 euros per a finalitats benèfiques. L’acte, que va tindre lloc el 17 de desembre, estava enquadrat dins del projecte “Estic en els Desamparats” de la Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà i la Fundació MAIDES.

A eixa nit d’espectacle i solidaritat van assistir unes 500 persones, els quals van aportar 10.618,14 euros. A més, 50 nous socis de la Fundacio MAIDES han donat 17.184 euros, que sumats a la quantitat dels donatius i de la fila zero, que és 5.435,17 euros, fan un total de 33,237, 31 euros. Este import s’utilitzarà en projectes de l’esmentada fundació a favor de malalts mentals i de la sida, a més d’ajuda domiciliària.

Els organitzadors agraïxen als presentadors, als artistes, als col·laboradors i als voluntaris la seua tasca en la Nit dels Desemparats, així com als mitjans de comunicació la difusió del projecte “Estic en els Desemparats”.