¿Has leído "Del Pregón a la Crida"?

Les Falles Populars i Combatives també fan arreplegà

I ara, una curiositat. Un col·lectiu anomenat Falles Populars i Combatives, que segons ells mateixos són una alternativa a les falles oficials, prepara una sèrie d’activitats culturals típicament falleres on hi ha, per exemple, cant d’albaes, concursos de paelles, cercaviles, llibret i, naturalment, la plantà d’una falla. L’acte més pròxim que tenen previst és una arreplegà, que té com a originalitat el fet que es realitzarà per Internet a través de la web de donacions Verkami, la qual començarà el 6 de gener. Per molt alternatiu que se siga, en el món actual es necessita diners per a fer qualsevol cosa…

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar