Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Dalí diseñó una falla?

Internet, protagonista en les falles de Pizarro

bocetos 2012 4

Enganxats a Internet estaran els pròxims monuments de Pizarro-Ciril Amorós, i no perquè es puga navegar amb ells connectant-los via inalàmbrica (algun dia ho inventaran…), sinó perque el gran té el lema Xàrcies socials i la infantil, Internet.com. Això van descobrir els seus artistes fallers, Vicente Sancho i Javier Igualada respectivament, en la presentació de projectes celebrada el 16 de desembre al casal, falles que participaran en les seccions tercera B de grans i novena d’infantils. Eixe mateix dia va inaugurar-se l’exposició fotogràfica Les falles de Pizarro des de 1980. La fallera major, Ana Serrano Navalón, i el president, Nacho Higón, van presidir l’acte.

Boceto grande Pizarro 2012

Falla gran

—-

Boceto infantil Pizarro 2012

Falla infantil