Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El Pinocho de Na Jordana?

Falleres majors amb bon Peu (de la Creu)

nombramientoEn esta foto apareixen Lucía, Paula, Nacho i Quique, falleres majors i presidents infantils (n’hi ha dos) de la Falla Peu de la Creu corresponents a l’actual exercici 2011/2012. Dissabte 26 de novembre va ser el nomenament de les dues primeres en el càrrec, acte que va tindre lloc al casal de la comissió. La vesprada, que va comptar amb fallers i familiars de les protagonistes, va resultar molt emotiva com sol passar en estos casos.  Este 3 de desembre, també dissabte, tindrà lloc també al casal l’acte de benvinguda de les noves falleres majores i l’acomiadament de les eixints; serà desprès d’un sopar d’entrepà. Una vegada acabat l’acte protocolari, hi haurà un fi de festa amenitzat per Javi Ríos.