La primera en la Cendra

Ahir va presentar-se el número 11 de la revista de cultura fallera Cendra a la Biblioteca Municipal Carmelina Sánchez Cutillas, en un acte on els seus directors, Hernan Mir i Manolo Sanchís, van presentar els continguts de la mateixa.  Per cert que alguns dels col·laboradors de la publicació van guanyar el concurs “La Primera en la Front” passat dimarts per la nit.

La presentació de la revista, que va comptar amb unes cent persones de públic segons la web Cendra Digital, va servir per a tancar les II Jornades Culturals Pepe Monforte. Com sempre, els col·laboradors d’este número van posar per a la foto després de comentar-se els continguts, que recordem inclouen un dossier sobre la premsa fallera. L’exemplar costa 7 euros i es podrà adquirir a les Llibreries París-Valencia (Pelayo 7, Navellos 8, Gran Vía Marqués del Túria 74 i plaça Alfons el Magnànim 13) i al Quiosc Mora (carrer General Sanmartín 1, de València).

Precisament alguns dels col·laboradors van ser els guanyadors de la darrera edició del concurs “La Primera en la Front” organitzat per la Federació de Falles de Primera A. Ampa, Salva, Pedro i Ángel, l’equip Totfalles (en la foto, extreta del blog Malalt de Falles al igual que el vídeo inferior), van alçar-se amb el triomf en una nit que va resultar molt divertida per als participants. El segon lloc va ser per a l’equip Almas 9, i el tercer per a Maquetas de Fallas.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar