¿Has leído "Aquellas primeras fallas"?

Enrique Ginés tindrà un homenatge en Xiva-F. Llano

Hui comença la vuitena edició de la setmana cultural de la Falla Xiva-Francesc de Llano, la qual durarà fins al dia 27 de novembre i tindrà un marcat to remember de música valenciana. Exposició de portades de discos de cantants valencianes i l’homenatge al locutor Enrique Ginés són alguns dels actes més importants d’estos dies.

Hui 24 de novembre a les 21.00 hores s’inaugurarà esta setmana cultural, i amb ella l’exposició “Quina moguda” amb portades de discos de cantants valencians i una col·leció d’objectes dels anys seixanta. Després hi haurà col·loqui sobre indumentària valenciana masculina a càrrec de Kepa Llona i de Carlos Salvador.

A les 22.30 hores del dia següent es farà un homenatge a Enrique Ginés i als cantants valencians, el qual inclourà una xarrada moderada pel locutor de la 97.7 FM Vicente Alventosa i que comptarà amb Ginés i alguns intèrprets. Dissabte 26 hi haurà una jornada gastronòmica amb sabor musical, i finalment a les onze del matí del diumenge 27 de novembre s’eixirà del casal per anar a la Casa Museu d’Enrique Ginés. La cloenda de la setmana cultural serà a les 20.00 hores.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar