Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La plantà?

Enrique Ginés tindrà un homenatge en Xiva-F. Llano

Hui comença la vuitena edició de la setmana cultural de la Falla Xiva-Francesc de Llano, la qual durarà fins al dia 27 de novembre i tindrà un marcat to remember de música valenciana. Exposició de portades de discos de cantants valencianes i l’homenatge al locutor Enrique Ginés són alguns dels actes més importants d’estos dies.

Hui 24 de novembre a les 21.00 hores s’inaugurarà esta setmana cultural, i amb ella l’exposició “Quina moguda” amb portades de discos de cantants valencians i una col·leció d’objectes dels anys seixanta. Després hi haurà col·loqui sobre indumentària valenciana masculina a càrrec de Kepa Llona i de Carlos Salvador.

A les 22.30 hores del dia següent es farà un homenatge a Enrique Ginés i als cantants valencians, el qual inclourà una xarrada moderada pel locutor de la 97.7 FM Vicente Alventosa i que comptarà amb Ginés i alguns intèrprets. Dissabte 26 hi haurà una jornada gastronòmica amb sabor musical, i finalment a les onze del matí del diumenge 27 de novembre s’eixirà del casal per anar a la Casa Museu d’Enrique Ginés. La cloenda de la setmana cultural serà a les 20.00 hores.