Mirades amb premi en ‘Veus de festa’

Falla Na Jordana 2012 (maqueta).¿T’agrada mirar els ulls (els de la cara)? Aleshores no et perdes el concurs “Les mirades de la festa” que ha organitzat el programa radiofònic Veus de festa dirigit per Juanfran Barberà. Endevinant de qui són uns parells d’ulls pots guanyar un dibuix de l’artista faller Sergio Alcañiz. ¿T’apuntes? Mira’ls bé, que és fàcil.

El joc és molt senzill. Es presenten quatre parells d’ulls de persones conegudes, i cal endevinar a qui pertanyen; i per altra banda, altre parell que pertany a un ninot de falla, del qual cal endevinar artista i comissió. Les respostes s’enviaran al programa a través del correu electrònic programa@veusdefesta.es o amb un missatge al perfil de Facebook del programa. Entre totes les persones que encerten se sortejarà el 23 de desembre, durant l’emissió del programa (de 21.00 a 22.00 hores en la 101.9 FM o en www.thequeenradio.es) un dibuix exclusiu i de col·lecció del jove artista Sergio Alcañiz. Els ulls en qüestió són els següents:

ull1

ull2

ull3

ull4

ull5

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar