Una exaltació en la pista del Gran Fele

almirall

La Falla Alm. Cadarso-Comte d’Altea, en comptes de posar espectacle a la presentació de les seues falleres majors, ho ha fet al revés: han introduït en un espectacle la presentació. Faran l’acte en la pista del Circ Gran Fele, com s’ha comentat en la roda de premsa que la presidenta la comissió, Laura Cano, i el representant d’eixe circ, Rafael Pla “El Gran Fele”, ha oferit este matí. El dia 3 de desembre a les 19 hores tindrà lloc este curiós event, del qual no s’ha comentat si les falleres majors hauran de caminar per un fil o botar des d’un trapezi.

Falla A. Cadarso-C. Altea 2012 (maqueta).Segons ha declarat Laura Cano, amb esta iniciativa volen reinventar l’acte de la exaltació/presentació de les falleres majors, dins de la idea que el món faller està en contínua adaptació als temps. Per la seua banda, Rafael Pla ha comentat que en la funció d’eixa vesprada, anomenada Més difícil encara com la falla 2012 de la comissió, hi haurà tot allò que és típic en un circ, com trapezistes i equilibristes, però en un espectacle basat en la cultura valenciana on no faltarà l’al·lusió a les Falles. L’exaltació s’integrarà completament en el mateix, de manera que no se sabrà on acaba esta i on comença el circ, i a ella estaran convidades totes les comissions falleres de València, a les quals està dedicada pel seu afany de superació.

En la roda de premsa on s’ha presentat l’acte han estat presents també el president de Junta Central Fallera, Francisco Lledó, i les falleres majors de València, Sandra Muñoz i Rocío Pascual.

 

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar