Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Aquellas primeras fallas?

El cicle formatiu superior d’artista faller ja està ací

¡Ja existix la titulació oficial d’artista faller! El Consell de Ministres va aprovar divendres passat la creació del títol de tècnic superior d’artista faller i construcció d’escenografies, que és un cicle formatiu superior en el rang acadèmic. Així, qualsevol que desitge fer falles podrà obtindre una titulació acadèmica vàlida per a tot el territori nacional enquadrada en el sistema educatiu de la LOGSE. Ara bé, trobar clients serà cosa de buscar-se la vida cadascú, com sempre.

Segons el Reial Decret que regula la creació d’eixe títol, les competències que inclouen estos estudis són la elaborar el projecte tècnic d’espectacles en viu, falles, fogueres i altres events, així com organitzar i supervisar la plantà i la cremà, la producció, elaboració, muntatge i acabat d’escenografies, decoarts, ninots, útils i maquinària, aplicant criteris artístics i complint la normativa de seguretat. Esta amplitud de la titulació, que no es limita a falles i fogueres, dóna més possibilitats professionals que les que oferixen estes festes.