El cicle formatiu superior d’artista faller ja està ací

¡Ja existix la titulació oficial d’artista faller! El Consell de Ministres va aprovar divendres passat la creació del títol de tècnic superior d’artista faller i construcció d’escenografies, que és un cicle formatiu superior en el rang acadèmic. Així, qualsevol que desitge fer falles podrà obtindre una titulació acadèmica vàlida per a tot el territori nacional enquadrada en el sistema educatiu de la LOGSE. Ara bé, trobar clients serà cosa de buscar-se la vida cadascú, com sempre.

Segons el Reial Decret que regula la creació d’eixe títol, les competències que inclouen estos estudis són la elaborar el projecte tècnic d’espectacles en viu, falles, fogueres i altres events, així com organitzar i supervisar la plantà i la cremà, la producció, elaboració, muntatge i acabat d’escenografies, decoarts, ninots, útils i maquinària, aplicant criteris artístics i complint la normativa de seguretat. Esta amplitud de la titulació, que no es limita a falles i fogueres, dóna més possibilitats professionals que les que oferixen estes festes.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar