¿Has leído "La plantà"?

Música molt diferent en Bisbe Amigó i Arrancapins

D’ací a dos caps de setmana tenim dues cites musicals de fallers, molt diferents entre sí. Per als més rockers, la Falla Bisbe Amigó-Conca té al casal el 25 de novembre una festa de rock and roll que començarà a les dotze de la nit i durarà fins que deixen, és a dir, les tres de la matinada. Es recomana portar jaqueta de cuir per estar més introduït en l’ambient. I per al dissabte 26, la Falla Arrancapins seguix amb el cicle “Música entre amics” amb l’actuació d’El Corral de Pepeta, on s’interpretaran cançons populars de quan érem xicotets. Serà a les 19.30 al casal de la comissió (carrer Pintor Vila Prades, 18, de València).

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar