Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Turquia visita Noscarmientas

visita fatma

Esta foto correspon a la visita que va fer Fatma Olgun, delegada del govern de Turquia i responsable assesora d’Afers Europeus i Internacionals del Ministeri de Governació en la regió d’Izmir, al casal de la Falla Cadis-Rector Femenia-Puerto Rico el 4 de novembre. ¿S’havia perdut? No, estava a València per un intercanvi del Programa d’Aprenentatge Permanent de la Unió Europea. Amb la comissió presidida per Jaume Bronchud, Olgun va gaudir d’un típic sopar d’entrepà i va comprovar com els fallers construïxen la seua pròpia falla (és una de les poques comissions que no l’encarrega a un artista faller). Bronchud va demanar-li que es fera fallera d’honor, i li va convidar que tornara en la pròxima setmana fallera. (Foto: Xavi Serra)