¿Has leído "La Crida"?

El paradís estarà en Duc de Gaeta

Almenys ho estarà en la falla, ja que el projecte presentat hui al casal de la Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals té precisament el lema Welcome to the paradise. El monument, obra de l’artista Alberto Ribera, competirà en secció primera A com és de costum. Quant a l’infantil, serà treball de l’artista Javier Fernández, portarà per lema Alicia i estarà en secció primera. ¿Trobarà Marcos Soriano, president d’esta comissió fallera, el seu paradís particular (un bosc ple de palets de primers premis)?

La divertida introducció d’Hernan Mir explicant tipus de paradís mentre feia unes “gestions” segut a la taça del vàter, va donar una idea del tema del monument gran. Welcome to the paradise és una falla on apareixeran reflectits els paradisos de diversos tipus de persones, com el que els queda als directius d’entitats financeres que, després d’enfonsar estes, tenen una jubilació impressionant. Altre cas pot ser la platja valenciana, que per als habitants de la Meseta és un paradís, i relacionat amb este està el “paradís” que suposa per als hostalers de la costa les “clavades” que peguen als turistes en les consumicions. Estes i altres parides han eixit del cap del guionista faller José Miguel Aparicio i han donat peu a esta falla de 81.000 euros de pressupost.

Quant a la falla infantil, es basa en el conte Alicia en el País de les Meravelles, concretament en l’episodi en el qual la reina de Cors ordena tallar el cap a tots els seus súbdits. Este monument té un pressupost de 17.000 euros.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar