El paradís estarà en Duc de Gaeta

presdg2012

Almenys ho estarà en la falla, ja que el projecte presentat hui al casal de la Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals té precisament el lema Welcome to the paradise. El monument, obra de l’artista Alberto Ribera, competirà en secció primera A com és de costum. Quant a l’infantil, serà treball de l’artista Javier Fernández, portarà per lema Alicia i estarà en secció primera. ¿Trobarà Marcos Soriano, president d’esta comissió fallera, el seu paradís particular (un bosc ple de palets de primers premis)?

La divertida introducció d’Hernan Mir explicant tipus de paradís mentre feia unes “gestions” segut a la taça del vàter, va donar una idea del tema del monument gran. Welcome to the paradise és una falla on apareixeran reflectits els paradisos de diversos tipus de persones, com el que els queda als directius d’entitats financeres que, després d’enfonsar estes, tenen una jubilació impressionant. Altre cas pot ser la platja valenciana, que per als habitants de la Meseta és un paradís, i relacionat amb este està el “paradís” que suposa per als hostalers de la costa les “clavades” que peguen als turistes en les consumicions. Estes i altres parides han eixit del cap del guionista faller José Miguel Aparicio i han donat peu a esta falla de 81.000 euros de pressupost.

esbosgran2012

maqueta1

maqueta2

Quant a la falla infantil, es basa en el conte Alicia en el País de les Meravelles, concretament en l’episodi en el qual la reina de Cors ordena tallar el cap a tots els seus súbdits. Este monument té un pressupost de 17.000 euros.

esbosinf2012

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar