Este mes, Jorge Negrete compliria 100 anys

I pensaràs: ¿i a mi què, si jo vull llegir sobre Falles? Doncs resulta que el cantant mexicà Jorge Alberto Negrete Moreno, més conegut com a Jorge Negrete entre els fans i nascut el 30 de novembre de 1911, va ser faller d’honor de la Falla Joaquim Costa-Comte d’Altea allà pels anys quaranta-cinquanta, una època en la qual l’artista va viure a València. Va ser el president d’esta comissió anomenat Vicente Añón qui el va convéncer per a acceptar tal nomenament, reconeixement que li va obrir les portes del taller que el mític artista faller Regino Mas tenia a Benicalap. En eixe lloc, acompanyat pels fallers, va vore amb els seus propis ulls com es construïxen les falles i va rebre oficialment l’esmentat títol.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar