Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Fallas pidiendo trenes?

Este mes, Jorge Negrete compliria 100 anys

I pensaràs: ¿i a mi què, si jo vull llegir sobre Falles? Doncs resulta que el cantant mexicà Jorge Alberto Negrete Moreno, més conegut com a Jorge Negrete entre els fans i nascut el 30 de novembre de 1911, va ser faller d’honor de la Falla Joaquim Costa-Comte d’Altea allà pels anys quaranta-cinquanta, una època en la qual l’artista va viure a València. Va ser el president d’esta comissió anomenat Vicente Añón qui el va convéncer per a acceptar tal nomenament, reconeixement que li va obrir les portes del taller que el mític artista faller Regino Mas tenia a Benicalap. En eixe lloc, acompanyat pels fallers, va vore amb els seus propis ulls com es construïxen les falles i va rebre oficialment l’esmentat títol.