Artistes de luxe en la setmana cultural de G. Barroso

bocgran.thumbnailMartínez Mollá, Pedro Santaeulalia, Ramón Espinosa, Fede Ferrer i Javier Igualada seran els contertulis del col·loqui que, sobre les falles municipals de València, inclou la Falla General Barroso-Litògraf Pascual y Abad en la setmana cultural que comença demà. Però també hi haurà una exposició i una altra tertúlia amb falleres majors de València i components de corts d’honor.

PROGRAMA DE LA SETMANA CULTURAL

Dimarts 15 de novembre

  • 20.30 h. Inauguració de l’exposició al casal (carrer Músic Penella, 10, de València) i vi d’honor. Esta exposició es podrà visitar fins al dia 18 de novembre, de 18 a 21 hores.

Dimecres 16 de novembre

  • 21.00 h. Sopar d’entrepà, i posteriorment debat d’artistes fallers. Participaran José Martínez Mollá, Pedro Santaeulalia, Ramón Espinosa, Fede Ferrer i Javier Igualada, moderant Marcos Soriano.

Divendres 18 de novembre

  • 21.00 h. Sopar d’entrepà, i posteriorment debat de falleres majors de València, amb Gueguel Massmanian (FMV 2005), Cristina Sánchez Beltrán (FMIV 2005), María Pilar Giménez (FMV2010), Ariadna Galán (FMIV 2010), María Tomás (cort d’honor de la FMV 2010), Isabel Hernando (cort d’honor de la FMV 2010) i Félix Crespo. Moderarà Salvador Peiró.

Dissabte 19 de novembre

  • 14.00 h. “Quintillo popular” per a tancar la setmana cultural.