Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Fallas en la Guerra Civil?

Xarrem sobre els ‘fallers de setmana fallera’

Tots coneixem aquells fallers que, encara que paguen religiosament les quotes i la loteria, no se’ls veu el pèl fins que arriba la plantà i desapareixen amb la falla que es crema. Estos, els “Fallers i falleres del 16 al 19 de març”, són el tema del col·loqui que el Cercle d’Opinió Bunyol d’Or i Brillants celebrarà el 3 d’octubre a les 20 hores, com sempre, al numero 6 del carrer Misser Rabasa.

Els participants en la xarrada seran: Elena Casa Llácer (fallera de Cervantes-Pare Jofre), Enrique Monllor Sanchís (vice-president de l’Agrupació de Falles Centre) i Enrique Benedito Valdeolivas (president de la Federació de Falles de Primera A). Moderarà Juan Solivares Aspas, vice-president del Cercle d’Opinió.