¿Has leído "La Ofrenda de Flores"?

Un campionat de truc per als millors del món

trucsilla¿Eres tan bo jugant al truc, que t’enfrontaries amb els millors del món mundial? Aleshores el II Campionat Internacional de Truc de la Falla Reis Catòlics de Silla es per a tu. Es jugarà el 16 d’octubre a la Nau Jove d’esta localitat, i té en joc un fantàstic primer premi de ¡2000 euros!, un segon de 500 euros i un cap de setmana a Benidorm per al primer classificat de la repesca. No està malament el pla per als virtuosos de les cartes, ¿veritat?

La inscripció costa 20 euros per parella, preu que inclou la participació en el campionat i l’esmorzar. Este import ha de pagar-se mitjançant un ingrés bancari o transferència al número de compte de Caixa Popular 3159 0008 41 2195158122, indicant el nom de la parella participant.  Una vegada pagada la inscripció, cal registrar-se a la web de la comissió (www.reiscatolics.com). No et dormes, que l’últim dia per a inscriure’s es el 13 d’octubre de 2011, i hi ha places limitades. Més informació en esta pàgina.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar