Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Torna ‘Junta general’ amb novetats

juntageneralEl programa faller de Radioesport (91.4 FM de València), Junta General, torna a les ones demà a les set de la vesprada. Com a novetat, en esta temporada tindrà un únic presentador, Donís Salvador, el qua tindrà un assortit equip de col·laboradors conegunts entre el món faller com Enrique Vizcaino Cambra, Ana Muñoz Arastell, Amadeo Sánchez, Juanjo García i l’anterior copresentador de l’espai, Vicente Alventosa. Com sempre, intentaran informar de tots els events importants de les Falles, no faltaran entrevistes ni tertúlies i faran eixides a casals, sense oblidar la participació dels oients ara a través d’una nova adreça de correu, radiojuntageneral@hotmail.com. El programa s’emetrà de dilluns a divendres de 19.00 a 20.00 en l’esmentada emissora.