¿Has leído "Música de Fallas"?

Cremat el dècim engraellat

DSC03877

Deu vegades, comptant amb la d’este últim dissabte, han sigut les que ha disparat la Falla Alm. Cadarso-Comte d’Altea eixa antiga mascletà anomenada engraellat. Enguany, amb motiu del dècim aniversari, va haver-hi una exposició fotogràfica d’este acte, al quan va assistir el flamant regidor de Fires i Festes de l’Ajuntament de València Francisco Lledó.

DSC03797

La disparada va ser realitzada pel mestre coeter Juan García acompanyat de l’Associació d’Amics de la Pólvora i amb col·laboració de Vicent Caballer. Quant a l’exposició de fotografies, consta de 25 imatges de Lázaro de la Peña seleccionades per ell mateix, a més d’instantànies antigues d’engraellats (algunes de fa cent anys) cedides per la Colla d’Engraellat. Esta mostra, que va ser inaugurada per les falleres majors de València Laura Caballero i Carmen Monzonís, podrà visitar-se al casal de la falla durant tot l’exercici faller actual.

 

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar