Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Cremat el dècim engraellat

DSC03877

Deu vegades, comptant amb la d’este últim dissabte, han sigut les que ha disparat la Falla Alm. Cadarso-Comte d’Altea eixa antiga mascletà anomenada engraellat. Enguany, amb motiu del dècim aniversari, va haver-hi una exposició fotogràfica d’este acte, al quan va assistir el flamant regidor de Fires i Festes de l’Ajuntament de València Francisco Lledó.

DSC03797

La disparada va ser realitzada pel mestre coeter Juan García acompanyat de l’Associació d’Amics de la Pólvora i amb col·laboració de Vicent Caballer. Quant a l’exposició de fotografies, consta de 25 imatges de Lázaro de la Peña seleccionades per ell mateix, a més d’instantànies antigues d’engraellats (algunes de fa cent anys) cedides per la Colla d’Engraellat. Esta mostra, que va ser inaugurada per les falleres majors de València Laura Caballero i Carmen Monzonís, podrà visitar-se al casal de la falla durant tot l’exercici faller actual.