Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído ¿Sabías esto??

Proclamació de les FFMM de Duc de Gaeta

Cuadro de honor

Les flamants falleres majors de Duc de Gaeta-Pobla de Farnals, la xiqueta Marina Alfonso Gimeno i la major Laura Navarro Aguilar, així com el president infantil Víctor Marín Sáez, van ser els protagonistes de l’acte de Proclamació celebrat el dia 13 de juny a l’Ateneu Marítim de València. Tots tres van rebre un quadre acreditatiu del càrrec eixe dia, mentre que les falleres majors eixints, Noelia i Clara, van penjar de l’estendard de la comissió un corbatí de record. Va tancar l’acte el president de la comissió, Marcos Soriano, i uns cants d’albaes a càrrec de Voro de Paterna, Marise de Monteolivete i J. Miguel de la Torre.

Marina Alfonso GimenoMarina Alfonso Gimeno