¿Has leído "Fallas pidiendo trenes"?

Festa de l’escuma en General Barroso

Foguera a la platjaRealment, este dissabte que ve s’armarà grossa a València amb les festes de Sant Joan dels fallers. Ara, la comissió de General Barroso-Litògraf Pasqual y Abad anuncia una gran festa de l’escuma per a eixe dia, mentre que en l’altra punta de la ciutat, L’Alguer proposa un “Sant Joan Blanc” amb gymcana inclosa.

Concretant, en General Barroso tenen previst a les 10 un esmorzar; de 10.30 a 14.30 parc infantil; a les 17.30 hores, jocs d’aigua per a xiquets; a les 19.00 la festa de l’escuma; a les 21.30 un sopar amb entrepans a preus populars; i per acabar, de 23 hores fins a les tres de la matinada, discoteca mòbil.

Quant a la comissió del Marítim, començaran a les 10.30 amb 45 minuts de ball i animació per a tots els públics; de 11 a 14 hores, castells inflables; a les 11.30 inici de la tómbola, de la cocteleria i per als menuts, tallers de pintura de dits; a les 14.30, paelles populars; de 16 a 17 hores, de nou castells inflables; a les 16.30, campionats ràpids de parxís i dominó; a les 18 hores, gran gymcana per a infantils; i a les 21.30, inici del Sant Joan Blanc, amb tots els fallers vestits de blanc, entrepans econòmics, photocall i discoteca mòbil.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar