¿Has leído "La despertà"?

Festa de l’escuma en General Barroso

Foguera a la platjaRealment, este dissabte que ve s’armarà grossa a València amb les festes de Sant Joan dels fallers. Ara, la comissió de General Barroso-Litògraf Pasqual y Abad anuncia una gran festa de l’escuma per a eixe dia, mentre que en l’altra punta de la ciutat, L’Alguer proposa un “Sant Joan Blanc” amb gymcana inclosa.

Concretant, en General Barroso tenen previst a les 10 un esmorzar; de 10.30 a 14.30 parc infantil; a les 17.30 hores, jocs d’aigua per a xiquets; a les 19.00 la festa de l’escuma; a les 21.30 un sopar amb entrepans a preus populars; i per acabar, de 23 hores fins a les tres de la matinada, discoteca mòbil.

Quant a la comissió del Marítim, començaran a les 10.30 amb 45 minuts de ball i animació per a tots els públics; de 11 a 14 hores, castells inflables; a les 11.30 inici de la tómbola, de la cocteleria i per als menuts, tallers de pintura de dits; a les 14.30, paelles populars; de 16 a 17 hores, de nou castells inflables; a les 16.30, campionats ràpids de parxís i dominó; a les 18 hores, gran gymcana per a infantils; i a les 21.30, inici del Sant Joan Blanc, amb tots els fallers vestits de blanc, entrepans econòmics, photocall i discoteca mòbil.