Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Música de Fallas?

‘Nuestras Fallas’, d’Onda a Onda

ondaunoAcaba de tancar l’emissora Onda Fallera, i el seu programa estrella, Nuestras Fallas, torna este mateix dilluns 13 de juny. Ho farà  en l’emissora local valenciana Onda Uno, en el 96.6 FM del dial, que tindrà dues sessions falleres al dia. De dilluns a divendres, de 14.00 a 16.00 hores s’emetrà Punt de Vista amb Pepe Herrero i Ferran Gil, i de 21.00 a 22.00 hi haurà entrevistes a comissions falleres. L’emissora també retransmetrà els plens i les assemblees de presidents de Junta Central Fallera, les preseleccions i altres moments importants de les Falles. Els programes es penjaran en una web perquè el públic es puga consultar amb posterioritat. I parlant de programes fallers de ràdio, Veus de festa, que va tancar l’última temporada el mes passat, tindrà novetats en breu.