¿Has leído "Dalí diseñó una falla"?

‘Nuestras Fallas’, d’Onda a Onda

ondaunoAcaba de tancar l’emissora Onda Fallera, i el seu programa estrella, Nuestras Fallas, torna este mateix dilluns 13 de juny. Ho farà  en l’emissora local valenciana Onda Uno, en el 96.6 FM del dial, que tindrà dues sessions falleres al dia. De dilluns a divendres, de 14.00 a 16.00 hores s’emetrà Punt de Vista amb Pepe Herrero i Ferran Gil, i de 21.00 a 22.00 hi haurà entrevistes a comissions falleres. L’emissora també retransmetrà els plens i les assemblees de presidents de Junta Central Fallera, les preseleccions i altres moments importants de les Falles. Els programes es penjaran en una web perquè el públic es puga consultar amb posterioritat. I parlant de programes fallers de ràdio, Veus de festa, que va tancar l’última temporada el mes passat, tindrà novetats en breu.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar