Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Los trenes falleros?

Onda Fallera deixa d’emetre

ondafalleraOnda Fallera, l’emissora que més temps dedicava hui en dia a la festa de les Falles, va tancar les seues emissions divendres passat. Pepe Herrero, el director de la mateixa, ha declarat en un comunicat que tal decisió ha vingut obligada perquè s’ha immers en nous projectes no relacionats amb la ràdio. Termina així el programa Nuestras Fallas, un magazine emés per eixa emissora dedicat a la festa i que recentment va complir 1.000 edicions en antena; ara bé, ja hi ha contactes per tal d’aconseguir que continue en una altra emissora. Onda Fallera emetia pel dial 98.7 FM des de València i era l’hereva d’altra emissora, Música y Fallas Radio, la qual tenia la mateixa filosofia de programació.