Retruque el quatre de juny!

Dissabte 4 de juny és un dia ideal per als amants del “quatre val” i de l'”envide”. Per un costat, la Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals celebra el seu II Campionat Provincial de Truc “Desafiament de Campions”, i per altre tenim les 12 Hores de Truc de la Falla Santa Cruz de Tenerife-Àngel de l’Alcàsser. En el primer s’enfrontaran els guanyadors del campionat de Junta Central Fallera i els de les juntes locals, però en el segon pot apuntar-se qualsevol, així que si t’interesa jugar ves-te’n assatjant les senyes front a l’espill.

DesafioEn el primer campionat esmentat, l’anomenat “Desafiament de Campions”, els campions de truc de Junta Central Fallera jugaran amb tots els guanyadors de les juntes locals que vulguen inscribir-se. Les partides es jugaran eixe dia 4 únicament al casal del carrer Pobla de Farnals, número 48 de València, i el format de la competició serà de lliga (tots contra tots), parant-se per a prendre el dinar que prepararà la falla organitzadora. El primer classificat rebrà un estendard brodat, el pes del concursant més pessat (en quilos, s’entén) en botelles de vi (màxim de 80),  vuit circuits termals i un sopar per a quatre persones. El segon tindrà un altre estendard bordat, una invitació per a quatre persones a un karting amb esmorzar inclòs, i quatre circuits termals més quatre bons del 50% per a el mateix centre. Els llocs tercer i quart també rebran obsequis, mentre que la resta de concursants tindran un recordatori. Per a apuntar-se, cal primer ser campió de truc d’una junta local fallera, i derprés escriure un correo a festejosducdegaeta@gmail.com fins al 2 de juny inclòs.

Quant a les 12 Hores de Truc, es jugarà al casal del carrer Santa Cruz de Tenerife, front el número 2, de València, i transcorrerà des de les dotze del matí a les dotze de la nit del 4 de juny. La inscripció es gratuïta, podent-se inscribir qualsevol entitat (comissió fallera, penyes, etc.) amb la quantitat de parelles que desitgen per tal de distribuir-se les dotze hores de jocs. Al casal s’oferirà dinar, berenar i sopar a preus econòmics per als moments famolencs. Hi haurà trofeus per a tots i es donaran obsequis als participants al llarg de tota la jornada. La inscripció pot fer-se escrivint al correu electrònic fallatenerife@hotmail.com.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar