Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Malalts de Falles no és Malalt de Falles

logo malaltAixò vol deixar clar l’administrador del blog Malalt de Falles, Xavier Serra: que no té res a vore amb una candidatura a la Junta Executiva de la Federació de Falles de Gandia que  ha registrat una web anomenada Malalts de Falles. Serra expressa en un comunicat el seu malestar per haver-se registrat un domini tan paregut al seu i que pot prestar a confusió. En definitiva, que el Malalt de Falles de tota la vida no es presenta a les eleccions de la Federació de Falles de Gandia, que són altres “malalts” els que ho fan. La quantitat sí importa.

Este és el comunicat sencer enviat per Xavier Serra al respecte d’este assumpte:

Arran de les notícies arribades i per evitar malentesos considere oportú fer la següent nota:

1. Malalt de Falles (htttp://www.malaltdefalles.com) està administrat per Xavier Serra des del 23 de Febrer de 2006, sempre des de València ciutat.

2. Malalt de Falles, el primer blog sobre Falles, va nàixer (i encara és accessible) des de la URL http://malaltdefalles.blogspot.com i posteriorment va adquirir els dominis http://www.malaltdefalles.com i http://www.malaltdefalles.net

3. El domini de Malalt de Falles és http://www.malaltdefalles.com i va ser adquirit el 19 de Març de 2009

4. La pàgina “Malalts de Falles” (amb s), corresponent a la candidatura del mateix nom a la Junta Executiva de la Federació de Falles de Gandia http://www.malaltsdefalles.com va ser registrada el 25 de Març de 2011 com es pot comprovar a http://www.whois.net/whois/malaltsdefalles.com

5. Malalt de Falles és un blog creat per Xavier Serra, persona que no té absolutament res a veure amb cap candidatura a la Junta Executiva de la Federació de Falles de Gandia.

Per tot açò, vull expressar el meu malestar amb qui, legal i legítimament, ha reservat un domini molt similar al de Malalt de Falles, el primer blog de Falles, sense haver-ho consultat prèviament ni haver-se posat en contacte, podent haver causat problemes sense cap necessitat.

Només espere que no s’intente aprofitar la semblança de l’autèntic domini de Malalt de Falles http://www.malaltdefalles.com per augmentar la repercussió de dita candidatura.

Xavier Serra
Administrador i creador de Malalt de Falles, el primer blog sobre Falles http://www.malaltdefalles.com


Malalt de Falles, el primer blog sobre Falles

www.malaltdefalles.com