Malalts de Falles no és Malalt de Falles 1


Això vol deixar clar l’administrador del blog Malalt de Falles, Xavier Serra: que no té res a vore amb una candidatura a la Junta Executiva de la Federació de Falles de Gandia que  ha registrat una web anomenada Malalts de Falles. Serra expressa en un comunicat el seu malestar per haver-se registrat un domini tan paregut al seu i que pot prestar a confusió. En definitiva, que el Malalt de Falles de tota la vida no es presenta a les eleccions de la Federació de Falles de Gandia, que són altres “malalts” els que ho fan. La quantitat sí importa.

Este és el comunicat sencer enviat per Xavier Serra al respecte d’este assumpte:

Arran de les notícies arribades i per evitar malentesos considere oportú fer la següent nota:

1. Malalt de Falles (htttp://www.malaltdefalles.com) està administrat per Xavier Serra des del 23 de Febrer de 2006, sempre des de València ciutat.

2. Malalt de Falles, el primer blog sobre Falles, va nàixer (i encara és accessible) des de la URL http://malaltdefalles.blogspot.com i posteriorment va adquirir els dominis http://www.malaltdefalles.com i http://www.malaltdefalles.net

3. El domini de Malalt de Falles és http://www.malaltdefalles.com i va ser adquirit el 19 de Març de 2009

4. La pàgina “Malalts de Falles” (amb s), corresponent a la candidatura del mateix nom a la Junta Executiva de la Federació de Falles de Gandia http://www.malaltsdefalles.com va ser registrada el 25 de Març de 2011 com es pot comprovar a http://www.whois.net/whois/malaltsdefalles.com

5. Malalt de Falles és un blog creat per Xavier Serra, persona que no té absolutament res a veure amb cap candidatura a la Junta Executiva de la Federació de Falles de Gandia.

Per tot açò, vull expressar el meu malestar amb qui, legal i legítimament, ha reservat un domini molt similar al de Malalt de Falles, el primer blog de Falles, sense haver-ho consultat prèviament ni haver-se posat en contacte, podent haver causat problemes sense cap necessitat.

Només espere que no s’intente aprofitar la semblança de l’autèntic domini de Malalt de Falles http://www.malaltdefalles.com per augmentar la repercussió de dita candidatura.

Xavier Serra
Administrador i creador de Malalt de Falles, el primer blog sobre Falles http://www.malaltdefalles.com


Malalt de Falles, el primer blog sobre Falles


Una idea sobre “Malalts de Falles no és Malalt de Falles

 • candreu Autor

  El mateix dia, Pep Lloret, de Malalts de Falles, ha emés este comunicat per Facebook al respecte:

  En primer lloc vull dirigir-me a vosté per dir-li que lamente la confusió creada pel domini de la web malaltsdefalles.com creada única i exclusivament a través d’una plataforma d’autoaprenentatge SENSE SABER QUE HI HAVIA UN BLOG COM EL SEU EL PRIMER DEDICAT AL MÓN DE LES FALLES.

  En segon lloc la web no pretenia (ni pretén) ni aprofita…r, ni suplantar ni tan sols posar en dubte la primacia de cap blog ni web sinó mantindre informades les persones de la nostra ciutat sobre la marxa de la campanya.

  En tercer lloc li diré que he entrat al seu blog i el trobe força complet si més no sobre els aspectes més monumentals de la festa.

  Finalment, i ja que la web només tenia la intenció d’infoirmar durant aquest periode curt de temps (fins el 2 de maig) de les nostres propostes, inquietuds i altres suggerències no tinc cap inconvenient en tarcar el domini per no donar peu a cap malentés.

  Lamente les molèsties que li hagi causat.

  Atentament,

  malaltsdefalles.com

Los comentarios están cerrados.