‘Cendra’ i ‘TotFalles 2011’ apareixeran en maig

Esta és la portada del DVD TotFalles 2011 amb les imatges de totes les falles plantades a València en les passades falles, el qual es vendrà el mes de maig amb la revista Cendra. L’autor de la portada del disc és Luis Amat, i en ell hi haurà unes 20.000 fotografies de les 383 falles grans i altres tantes infantils adscrites a Junta Central Fallera, les quales es podran buscar per diversos criteris (alfabètic, número de cens, per artistes o per seccions). També estaran en eixa recopilació totes les fotos de l’Exposició del Ninot 2011. L’equip de TotFalles (Ampa, Ángel, Juanjo, Pedro i Salva) ajuda així que els aficionats al monument faller que no haguen vist la totalitat de falles (que són la gran majoria, perquè és una bona pallisa recórrer tota València en quatre dies) les puguen gaudir en el seu ordinador.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar