¿Has leído "La Ofrenda de Flores"?

‘Cendra’ i ‘TotFalles 2011’ apareixeran en maig

tf2011Esta és la portada del DVD TotFalles 2011 amb les imatges de totes les falles plantades a València en les passades falles, el qual es vendrà el mes de maig amb la revista Cendra. L’autor de la portada del disc és Luis Amat, i en ell hi haurà unes 20.000 fotografies de les 383 falles grans i altres tantes infantils adscrites a Junta Central Fallera, les quales es podran buscar per diversos criteris (alfabètic, número de cens, per artistes o per seccions). També estaran en eixa recopilació totes les fotos de l’Exposició del Ninot 2011. L’equip de TotFalles (Ampa, Ángel, Juanjo, Pedro i Salva) ajuda així que els aficionats al monument faller que no haguen vist la totalitat de falles (que són la gran majoria, perquè és una bona pallisa recórrer tota València en quatre dies) les puguen gaudir en el seu ordinador.