Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído ¿Sabías esto??

J. Arévalo i Juan A. Navarro, a Telefónica

telefonicaEste titular que sembla que canvien de companyia de comunicacions eixos artistes fallers, vol dir que la Falla Telefónica (oficialment Ribera-Convent Santa Clara) ha confiat en Javier Arévalo Castilla i Juan Alberto Navarro Guijarro per a la construcció dels seus monuments de 2012. El primer se n’encarregarà del gran, i plantarà per primera vegada en la secció primera A. Quant a Navarro, repetix col·laboració amb esta comissió fallera en vista dels bons resultats (3r premi de la secció quarta) i per haver connectat amb els gustos dels seus fallers infantils. I parlant de reelecció, de nou serà president de la Falla Telefónica, i per sext any consecutiu, José Felipe Villanueva López.