Duc de Gaeta guanya el ‘Parotet de Cresol’

IMG 6709b

La Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals té moltes llums però que gasten poc, com ha demostrat guanyant el concurs “Parotet de Cresol” a l’ús responsable de llums de baix consum en la il·luminació del carrer, dotat amb 400 euros. El segon lloc ha sigut per a la Falla Carrera Malilla-Joaquín Benlloch, obtenint 200 euros amb ell. Este concurs ha sigut organitzat per la Falla Borrull-Socors i l’Ajuntament de València i compta amb la col·laboració de l’empresa Il·luminacions Just.

Com a premi de consolació, les deu falles que no han tingut premi (Mestre Gozalbo-Comte d’Altea; Sant Ignacio de Loyola-Jesús i María; Cuba-Puerto Rico; Sueca-Literat Azorín; Mistral¡Murta; Pérez Galdós-Calixto III; Cervantes-Pare Jofré; Santa Maria Micaela-Martí l’Humà; Císcar-Borriana i Gayano Lluch-Dr. Marco Merenciano) han rebut també una figura del “Parotet de Cresol” creada per l’artista Juane Cortell. En la qualificació de les llums, el jurat ha valorat l’estètica de les llums i la sensació lluminosa, factors que han suposat un 65% de la nota, i per altra banda la relació d’eficiència de potència per superfície (w/m²), que és el 35% restant.

Durant l’acte, celebrat al Jardí Botànic de la Universitat de València, i coincidint amb l’hora del planeta, van apagar-se les llums de la sala d’exposicions on s’entregaven els premis per a després il·luminar-lo amb bombetes de baix consum.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar