Duc de Gaeta guanya el ‘Parotet de Cresol’

La Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals té moltes llums però que gasten poc, com ha demostrat guanyant el concurs “Parotet de Cresol” a l’ús responsable de llums de baix consum en la il·luminació del carrer, dotat amb 400 euros. El segon lloc ha sigut per a la Falla Carrera Malilla-Joaquín Benlloch, obtenint 200 euros amb ell. Este concurs ha sigut organitzat per la Falla Borrull-Socors i l’Ajuntament de València i compta amb la col·laboració de l’empresa Il·luminacions Just.

Com a premi de consolació, les deu falles que no han tingut premi (Mestre Gozalbo-Comte d’Altea; Sant Ignacio de Loyola-Jesús i María; Cuba-Puerto Rico; Sueca-Literat Azorín; Mistral¡Murta; Pérez Galdós-Calixto III; Cervantes-Pare Jofré; Santa Maria Micaela-Martí l’Humà; Císcar-Borriana i Gayano Lluch-Dr. Marco Merenciano) han rebut també una figura del “Parotet de Cresol” creada per l’artista Juane Cortell. En la qualificació de les llums, el jurat ha valorat l’estètica de les llums i la sensació lluminosa, factors que han suposat un 65% de la nota, i per altra banda la relació d’eficiència de potència per superfície (w/m²), que és el 35% restant.

Durant l’acte, celebrat al Jardí Botànic de la Universitat de València, i coincidint amb l’hora del planeta, van apagar-se les llums de la sala d’exposicions on s’entregaven els premis per a després il·luminar-lo amb bombetes de baix consum.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar