Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La mascletà?

Hui s’entrega el Parotet de Cresol

Esta vesprada a les 19.30, la Falla Borrull-Socors i l’Ajuntament de València entregaran el premi “Parotet de Cresol” per l’ús responsable de llums de baix consum als guanyadors d’esta segona edició del concurs, en la qual han participat enguany 12 comissions falleres. L’acte tindrà lloc a la sala d’exposicions del Jardí Botànic de la Universitat de València. Prèviament hi haurà una taula redona sobre la implicació de les falles en una societat sostenible.

En l’esmentada taula redona participaran Antonia Moreno, Vicerectora de Sostenibilitat i Infraestructures de la Universitat de València; M. Àngels Ramon-Llin, regidora de Qualitat Mediambiental, Energies Renovables, Canvi Climàtic i Cicle Integral de l’Aigua de l’Ajuntament de València; Jorge Guarro, de Junta Central Fallera; i Carolina Andreu, gestora de l’empresa Il•luminacions Just. Actuarà de moderador Lorenzo Ferrer de la Falla Borrull Socors.

Durant l’acte, sobre les 20:30 hores, i coincidint amb l’hora del planeta, s’apagaran les llums del Botànic i s’il•luminarà la sala amb il•luminació de baix consum.