Fallas para falleros y no falleros según Candreu

El ‘Turista Fallero’ ja està al carrer

IMG 9698Ací està de nou, com cada any des de fa 70. No són temps de convidar a xocolate i bunyols, però la presentació de El Turista Fallero no podia faltar amb la il·lusió de sempre. Ahir, el casal de Mestre Gozalbo-Comte d’Altea va ser l’escenari on va tenir lloc l’acte, al qual va assistir nombrós públic on figuraven el president de Junta Central Fallera, Félix Crespo, i la fallera major de València, Laura Caballero. Precisament ella i el director de la publicació, Javier Tejero, van rebre al nombrós equip de col·laboradors per a entregar-los-en un exemplar. El presentador de la gala, Marcos Soriano, va posar el toc cerimoniós a la mateixa. Enguany, per complementar la presentació del Turista, va celebrar-se un sorteig de diverses peces realitzades per Artesania Bertomeu.