¿Has leído "Música de Fallas"?

Jornada sobre tecnologia per a les Falles

vitfallasEs pot ser tradicional, però modern, com demostraran el proper dimarts 21 de desembre a les 10.45 h al saló d’actes de Junta Central Fallera, on s’acollirà la jornada “Com aprofitar els nostres recursos tecnològics per a innovar en el sector faller“. Este dia s’intentaran dos objectius: que les empreses relacionades amb les Falles coneguen els recursos tecnològics valencians, i captar les necessitats tecnològiques i empresarials del sector. Esta és la primera jornada informativa de VIT Fallas, una xarxa d’investigadors i empreses que pretén innovar el sector faller i que està promoguda, entre altres entitats, per l’Ajuntament de València. La inscripció és gratuïta però obligatòria.

La Xarxa d’Innovació en el Sector Faller VIT Fallas va presentar-se passat 9 de novembre en una roda de premsa on va participar la regidora de Joventut, Innovació i Societat de la Informació i presidenta de FIVEC (Fundació per a la Innovació Urbana i Economia del Coneixement), Beatriz Simón, junt al regidor de Festes i Cultura Popular, Félix Crespo, i el president de REDIT (Xarxa d’Institut Tecnològics de la Comunitat Valenciana), Damián Frontera. Esta xarxa vol promoure les noves tecnologies entre els artistes fallers i altres empreses i professionals relacionats amb la festa de manera que siguen més competitius, i s’aconseguisca més promoció cultural i econòmica del sector. En la jornada del dimars es faran públiques amb detall les tasques que VIT Fallas té preparades per a estos col·lectius professionals, i es presentaran casos reals de col·laboracions entre instituts tecnològics i empreses relacionades amb les Falles. La inscripció es gratuïta, però obligatòria per temes d’espai en la sala. Els interessats poden reservar el seu lloc escrivint a info@fivec.org.

Este és el programa de la jornada:

  • 10.45 h. Recepció
  • 11.00 h. Benvinguda a càrrec de Beatriz Simón, Félix Crespo i Damián Frontera.
  • 11.15 h. VIT Fallas, Xarxa d’Innovació en el Sector Faller.
  • 11.30 h. Casos d’èxit.
  • 12.30 h. Col·loqui.
  • 13.00 h. Vi d’honor i cloenda.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar