¿Has leído "La plantà"?

Divendres solidari en Santa M. Micaela

Santa Maria Micaela-Martí l’Humà no para de realitzar actes solidaris, encara que de tant en tant fa altres coses com guanyar el premi del concurs “La primera en la front”.  Demà 17 de desembre celebraran un “divendres solidari”, on en un berenar infantil, cada xiquet portarà un regalet i una caixa de sabates amb els quals confeccionaran regals que formaran part de la campanya benèfica “Este Nadal tot encaixa”, organitzada pel periòdic infantil El Buscapiés i Nuevo Centro. Enguany, la seua tasca social anirà a Fundació Dasyc, Casa Cuna Santa Isabel, UNICEF, Proyecto Vivir i l’Associación Contra el Càncer. Per la nit tindran al casal un sopar de Nadal solidari on es rifaran regals aportats desinteresadament, i els diners obtinguts ajudaran a construir vivendes en Anantapur a través de la Fundació Vicent Ferrer, així com al xiquet que la comissió té apadrinat.