Cronista obté 5 premis a la Gala de la Cultura


L’obra Si no hi ha paga, ningú paga, representada per la Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve en el concurs de teatre de la Junta Local Fallera de Torrent, ha rebut cinc premis en la Gala de la Cultura celebrada este cap de setmana a l’Auditori d’esta localitat. Per altra banda, la Falla Plaça de Sant Roc va guanyar-ne tres.

En obra curta, la millor actriu de repartiment ha sigut Verónica Mora, de la Falla Plaça de Sant Roc, i el millor actor de repartiment José Company de la Falla Avinguda. Quant al premi de millor actriu principal, ha recaigut en Iris Sánchez, de la falla Antoni Pardo, sent el millor actor principal Enrique Vázquez, de la Falla Sants Patrons. La millor direcció l’ha aconseguida Vicenta Mora, de la Falla Plaça de Sant Roc, directora precisament de l’obra que ha obtingut el premi a la millor d’obra curta: Mongeries. Saragossa-Parc Central ha guanyat el premi a la millor decoració, i per altre costat, els segons i tercer premis d’obra curta han sigut per a la Falla Lope de Rueda amb l’obra I voste… què haguera fet?, i Àngel de l’Alcàsser amb Homes respectivament.

Passant a obra llarga, la Falla Cronista ha aconseguit els premis de millor actor (Fernando Pérez), millor actriu (Laura Baus), millor actor de repartiment (Alberto Andreu), millor direcció (Maite Medina) i millor obra llarga (Si no hi ha paga, ningú paga). El premi a la millor actriu de repartiment va ser per a Adoración Rodríguez, de la Falla Plaça de Sant Roc. El segon premi d’obra llarga l’ha obtingut Sant Roc, amb Divorciades, evangèliques i vegetarianes, i el tercer Àngel de l’Alcàsser, amb Mamà!!. Saragossa-Parc Central també ha sigut la millor en decorats.