¿Has leído "Dónde verlas"?

‘Units per a Molts’ creix amb la Fundació Torrent C.F.

L’organització solidària Units per a Molts, formada per les comissions falleres Santa Maria Micaela-Martí l’Humà,  General Llorens-Dr. Marco Merenciano “Los Generales”, Cronista Vicent Beguer i Esteve (Torrent) i Borrull–Socors, ha crescut amb la incorporació d’un nou soci, el qual no té a vore amb les Falles: la Fundació Torrent C.F. Esta fundació col·laborarà per a donar material esportiu per als més necessitats. Per cert que recordem que les comissions falleres que ho desitgen podran realitzar donacions solidàries el 19 de desembre durant el Torneig de Nadal que la Fundació Aixec celebrarà al Pavelló de la Font de Sant Lluís, i on estarà present també Units per a Molts. En concret, este torneig es fa en suport de l’esport per a xiquets amb paràlisi cerebral, que són els beneficiaris d’Aixec. També hi haurà un acte solidari per al Col·legi Imperial de Xiquets Orfes Sant Vicent Ferrer.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar