Fallas para falleros y no falleros según Candreu

‘Units per a Molts’ creix amb la Fundació Torrent C.F.

upmL’organització solidària Units per a Molts, formada per les comissions falleres Santa Maria Micaela-Martí l’Humà,  General Llorens-Dr. Marco Merenciano “Los Generales”, Cronista Vicent Beguer i Esteve (Torrent) i Borrull–Socors, ha crescut amb la incorporació d’un nou soci, el qual no té a vore amb les Falles: la Fundació Torrent C.F. Esta fundació col·laborarà per a donar material esportiu per als més necessitats. Per cert que recordem que les comissions falleres que ho desitgen podran realitzar donacions solidàries el 19 de desembre durant el Torneig de Nadal que la Fundació Aixec celebrarà al Pavelló de la Font de Sant Lluís, i on estarà present també Units per a Molts. En concret, este torneig es fa en suport de l’esport per a xiquets amb paràlisi cerebral, que són els beneficiaris d’Aixec. També hi haurà un acte solidari per al Col·legi Imperial de Xiquets Orfes Sant Vicent Ferrer.