‘Units per a Molts’ creix amb la Fundació Torrent C.F.

upmL’organització solidària Units per a Molts, formada per les comissions falleres Santa Maria Micaela-Martí l’Humà,  General Llorens-Dr. Marco Merenciano “Los Generales”, Cronista Vicent Beguer i Esteve (Torrent) i Borrull–Socors, ha crescut amb la incorporació d’un nou soci, el qual no té a vore amb les Falles: la Fundació Torrent C.F. Esta fundació col·laborarà per a donar material esportiu per als més necessitats. Per cert que recordem que les comissions falleres que ho desitgen podran realitzar donacions solidàries el 19 de desembre durant el Torneig de Nadal que la Fundació Aixec celebrarà al Pavelló de la Font de Sant Lluís, i on estarà present també Units per a Molts. En concret, este torneig es fa en suport de l’esport per a xiquets amb paràlisi cerebral, que són els beneficiaris d’Aixec. També hi haurà un acte solidari per al Col·legi Imperial de Xiquets Orfes Sant Vicent Ferrer.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar