El xiquet Jesús a l’Albereda, segons Na Jordana

betlemnj0¿El portal de Betlem a l’Albereda? Això proposa enguany la Falla Na Jordana en la seua construcció nadalenca que inaugurarà demà dissabte a les 20 hores,  al seu casal. El betlem, que es podrà visitar del 12 de desembre de 2010 al 4 de gener de 2011, reproduïx l’ambient del passeig de l’Albereda de València dels anys seixanta durant la Fira de Juliol, amb les seues gents típiques, la batalla de flors i un original naixement.

betlemnj1En concret, al betlem de Na Jordana es reproduirà el cartell de la Fira de Juliol de 1953, obra de Rafael Raga, amb figures de paper de seda. També hi haurà reproduccions d’algunes construccions del passeig com la font de les Quatre Estacions o una de les torres dels guardes, pavellons de la fira com el municipal i alguns de fallers, a més d’una recreació de la batalla de flors i escenes bíbliques adaptades a l’ambient. Vora 200 figures formen este betlem que participarà en la modalitat de lliure disseny del concurs de Junta Central Fallera.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar