El xiquet Jesús a l’Albereda, segons Na Jordana

betlemnj0¿El portal de Betlem a l’Albereda? Això proposa enguany la Falla Na Jordana en la seua construcció nadalenca que inaugurarà demà dissabte a les 20 hores,  al seu casal. El betlem, que es podrà visitar del 12 de desembre de 2010 al 4 de gener de 2011, reproduïx l’ambient del passeig de l’Albereda de València dels anys seixanta durant la Fira de Juliol, amb les seues gents típiques, la batalla de flors i un original naixement.

betlemnj1En concret, al betlem de Na Jordana es reproduirà el cartell de la Fira de Juliol de 1953, obra de Rafael Raga, amb figures de paper de seda. També hi haurà reproduccions d’algunes construccions del passeig com la font de les Quatre Estacions o una de les torres dels guardes, pavellons de la fira com el municipal i alguns de fallers, a més d’una recreació de la batalla de flors i escenes bíbliques adaptades a l’ambient. Vora 200 figures formen este betlem que participarà en la modalitat de lliure disseny del concurs de Junta Central Fallera.