Catorze falles cremades per una fatalitat

Esta setmana ens ha sorprés la trista notícia d’un incendi al taller dels artistes Palacio i Serra, situat a Oliva, en el qual [Enlace bloqueado por la Tasa española AEDE] de distintes localitats, el cost dels quals està pel 300.000 euros. Vora les 20.30 hores del dilluns 15 va detectar-se un foc a la nau esmentada, la qual va quedar-se pràcticament per a l’enderroc. Les mostres de solidaritat cap als artistes i les comissions afectades no van tardar d’arribar, i és que ningú vol una cremà d’estes característiques.

Segons va informar el diari Levante-EMV, les comissions afectades pel sinistre són  Felip Bellver-Mare Ràfols (Mislata); Prado y Beniopa (Gandia); Institut, Pensat i Fet y Casa d’Alonso (Oliva); Mercat, Albuixarres, Anna Sanchis y Tulell Avinguda (Alzira), a més d’altres de Dénia i diverses localitats més. El mateix diari informa que el president de la Junta Local de Gandia, Ramón Virgili, ha declarat que el la meitat de les comissions d’esta localitat s’han vist afectades.

Esta és la notícia de l’incendi oferida pels serveis informatius de RTVV i inserida en YouTube pels companys de la web Cendra Digital:

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar