Catorze falles cremades per una fatalitat

2337 Dibujo2Esta setmana ens ha sorprés la trista notícia d’un incendi al taller dels artistes Palacio i Serra, situat a Oliva, en el qual s’han cremat 14 monuments fallers de distintes localitats, el cost dels quals està pel 300.000 euros. Vora les 20.30 hores del dilluns 15 va detectar-se un foc a la nau esmentada, la qual va quedar-se pràcticament per a l’enderroc. Les mostres de solidaritat cap als artistes i les comissions afectades no van tardar d’arribar, i és que ningú vol una cremà d’estes característiques.

Segons va informar el diari Levante-EMV, les comissions afectades pel sinistre són  Felip Bellver-Mare Ràfols (Mislata); Prado y Beniopa (Gandia); Institut, Pensat i Fet y Casa d’Alonso (Oliva); Mercat, Albuixarres, Anna Sanchis y Tulell Avinguda (Alzira), a més d’altres de Dénia i diverses localitats més. El mateix diari informa que el president de la Junta Local de Gandia, Ramón Virgili, ha declarat que el la meitat de les comissions d’esta localitat s’han vist afectades.

Esta és la notícia de l’incendi oferida pels serveis informatius de RTVV i inserida en YouTube pels companys de la web Cendra Digital:

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar