¿Has leído "El pavo del ayuntamiento"?

Proclamació a La Mercé

mercedEnguany, la Falla Plaça de la Mercé a unit a la proclamació de les seues falleres majors (que són Enri Alegre Vera i Susana Sisternas Aliena) una missa a la Mare de Déu de la Mercé a l’església dels Mercedaris, recuperant així una festivitat que ja estava pràcticament desapareguda.

Tot va començar per la vesprada, amb la reunió dels fallers a la plaça de Vicente Iborra per tal d’entrar al temple dels Mercedaris, orde religiosa que tenia el seu convent per la plaça de la Mercé actual. Dins, es va realitzar l’ofrena de flors a la Mare de Déu de la Mercé i va sonar l’himne de la comissió fallera. Els mercedaris i els fallers van donar-se agraïments mutus.

IMG 9481

Per la nit va tenir lloc la proclamació en sí. Primerament van entrar en escena les falleres majors eixits, Trini i Laura, vivint-se moments emocionants entre la primera i el president, Fernando Villalba, que és el seu fill. Després va ser el torn de les falleres majors entrants, contant Enri que recordava quan va apuntar-se a la falla fa quasi deu anys i de la mà dels dos avalistes Fernando i Jose. El tabalet i la dolçaina van posar música a l’acte, i una picadeta va omplir els estómacs dels assistents.

IMG 9512

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar