Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Falleres majors al poder

lorenaEsta xica tan feliç de la foto és Lorena Gil Porta, qui va ser elegida fallera major de la Falla Cervantes-Pare Jofré el dia 3 de setembre. El president de la comissió, Pedro José Rubio, va nomenar-la en una reunió al casal, i la fallera major infantil, Marta Boix, li va obsequiar amb un regal. Per altra banda, la Falla Linterna-Na Robella proclamarà a les seues falleres majors, Lola Izquierdo Torres i la xiqueta Paola Maestre Navarro, al seu casal del carrer Peu de la Creu, número 1, de València, el dia 2 d’octubre a les vuit de la vesprada. La Falla Tres Forques-Conca-Pérez Galdós realitzarà el mateix acte (però per a la seua fallera major, Maribel Pérez-Fuster i Jiménez, clar) el 25 de setembre, al seu casal (carrer Conca, 77, de València).