Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Los trenes falleros?

Amparo i Noelia, falleres majors de Torrent

ffmm11 amparo noelia2

Amparo Taberner (infantil) i Noelia Maroto (major) són les noves falleres majors de Torrent. En l’acte d’elecció del passat dissabte per la nit van ser les afortunades que van aconseguir eixe honor davant la mirada de 1.500 persones al Parc Central de la Ciutat. Les seues comissions, Sants Patrons i Avinguda respectivament, més contentes que unes Pasqües.

FFMM10y11

“Temps d’Il·lusions” va ser un espectacle ple de màgia i llum on dues xique, Amparo i Noelia, van brillar per si mateixes. El Parc Central, que per primer volta va ser l’escenari de l’elecció de les falleres majors de Torrent, va ser el lloc on el rellotge faller de la localitat va començar un nou cicle. Cristina García i María Fernández, falleres majors de 2010, van acomiadar-se dels fallers amb paraules d’agraïment i gratitud, i van recordar les seues cort d’honor.

ffmm11 amparo noelia1