¿Has leído "Dónde verlas"?

‘Tot és festa’ torna demà amb novetats

tefEl programa Tot és festa, dirigit per Jaume Bronchud, torna a Levante TV demà en el seu horari habitual, dimecres a les nou i mitja de la nit, i amb Ariadna Galán (FMI de València 2010) com a convidada. Enguany, com a novetat, obriran un espai en Facebook i incorporaran noves seccions com “Fallers pel món” i “La ronda de Sostoa”. Això sí, els col·laboradors de la temporada anterior continuaran, afegint-se’n algun de nou que encara no s’ha fet públic. ¿Qui serà?

Després de tres mesos de vacances, que no és poc, Tot és festa començarà demà la seua tercera temporada. Durant 75 minuts en directe informaran sobre les festes valencianes amb un toc desenfadat, contant amb els col·laboradors habituals i alguna nova incorporació que califiquen com a “sorprenent” des del programa. En este primer programa s’entrevistarà Ariadna Galán, repassant els millors moments del seu regnat i coneixent el seu punt de vista sobre la festa fallera. Segons Bronchud, l’èxit del programa està “en què han fet una gran família, amb una complicitat total entre la gent que ix en ell i la que el veu des de casa”.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar