¿Has leído "El Coloso que resucitó"?

‘Tot és festa’ torna demà amb novetats

El programa Tot és festa, dirigit per Jaume Bronchud, torna a Levante TV demà en el seu horari habitual, dimecres a les nou i mitja de la nit, i amb Ariadna Galán (FMI de València 2010) com a convidada. Enguany, com a novetat, obriran un espai en Facebook i incorporaran noves seccions com “Fallers pel món” i “La ronda de Sostoa”. Això sí, els col·laboradors de la temporada anterior continuaran, afegint-se’n algun de nou que encara no s’ha fet públic. ¿Qui serà?

Després de tres mesos de vacances, que no és poc, Tot és festa començarà demà la seua tercera temporada. Durant 75 minuts en directe informaran sobre les festes valencianes amb un toc desenfadat, contant amb els col·laboradors habituals i alguna nova incorporació que califiquen com a “sorprenent” des del programa. En este primer programa s’entrevistarà Ariadna Galán, repassant els millors moments del seu regnat i coneixent el seu punt de vista sobre la festa fallera. Segons Bronchud, l’èxit del programa està “en què han fet una gran família, amb una complicitat total entre la gent que ix en ell i la que el veu des de casa”.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar