¿Has leído "El pavo del ayuntamiento"?

Torrent triarà les falleres majors el pròxim dissabte

El 18 de setembre moltes xiques estaran molt nervioses, i no serà perquè vinguen els protagonistes de les pel·lícules de  Crepúsculo,  sinó perquè eixe dia és  l’elecció de les corts d’honor de València i de les falleres majors de Torrent. A esta última localitat, l’Àgora del Parc Central serà l’escenari on el jurat decidirà quina xica i quina xiqueta representarà els fallers de la ciutat.

L’esmentat jurat, format per Vanessa Lerma (component de la cort d’honor de la fallera major infantil de València 1986 i fallera major de València 2003), Ramón Lluch (president de la Federació de Falles amb Especial Enginy i Gràcia), Míriam Boluda (component de la cort d’honor de la fallera major infantil d’Alzira 1998 i fallera major d’Alzira 2010), Loren Donat (reporter del programa Cor de Festa de Canal 9 i director de màrqueting de la revista Top Festa) i Carles Cano (professor d’institut i escriptor), seleccionarà entre 11 senyoretes i 11 xiquets, respectivament, la fallera major de Torrent i la fallera major infantil de Torrent. Però abans d’això, la Junta Local ha preparat unes jornades de convivència que ajudaran a l’elecció.

Hui 12 de setembre, les candidates gaudiran d’un dia de convivència a Gandia acompanyades per membres de la Junta Local Fallera d’esta localitat de la Safor, en qual aniran al Museu Faller de la mateixa. El dia 14 serà el de les proves amb indumentària de carrer de la cort d’honor infantil, sent el dia 15 el torn de la cort d’honor major. Les proves acabaran el dia 16, quan el jurat es reunirà amb totes a la Casa de la Cultura de Torrent, esta vegada amb les xiques vestides amb el vestit de valenciana. Tot l’acte d’elecció pot seguir-se per la web camidunsomni.com, on també hi ha més detalls sobre el jurat i les components de les corts d’honor.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar