¿Has leído "La Ofrenda de Flores"?

Triaran la FMI de Torrent…

escutjlftorrent2010…un trio molt conegut en el món faller. El jurat que decidirà qui serà la fallera major infantil (després de passar-s’ho molt bé les candidates el proper cap de setmana) està format per dos persones del món de la comunicació i per un artista faller: Ana Muñoz Arastell (presentadora del programa Las cositas de Ana Muñoz en Mi Radio FM, dissenyadora de teles valencianes, pintora i fallera d’Albal), Luis Calderón Simón (delegat de mitjans de comunicació de l’Agrupació de Falles de Burjassot, i col·laborador de Ciberfallas.com i recentment també de Canal 8 Televalencia) i Óscar Villada Sanchís (artista faller que debutarà en la secció especial infantil de València en 2011 plantant en l’Antiga de Campanar). ¡Molta sort a les candidates!