Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Triaran la FMI de Torrent…

escutjlftorrent2010…un trio molt conegut en el món faller. El jurat que decidirà qui serà la fallera major infantil (després de passar-s’ho molt bé les candidates el proper cap de setmana) està format per dos persones del món de la comunicació i per un artista faller: Ana Muñoz Arastell (presentadora del programa Las cositas de Ana Muñoz en Mi Radio FM, dissenyadora de teles valencianes, pintora i fallera d’Albal), Luis Calderón Simón (delegat de mitjans de comunicació de l’Agrupació de Falles de Burjassot, i col·laborador de i recentment també de Canal 8 Televalencia) i Óscar Villada Sanchís (artista faller que debutarà en la secció especial infantil de València en 2011 plantant en l’Antiga de Campanar). ¡Molta sort a les candidates!