Les candidates a cort d’honor infantil de Torrent se’n van d’excursió

escutjlftorrent2010Excursions pel camp, parcs aquàtics… La Junta Local Fallera de Torrent vol triar bé i de forma divertida a la cort d’honor infantil, i per a fer-ho ha pensat una jornada de convivència infantil on les xiquetes s’ho passaran molt bé, i de pas els servirà per a conéixer millor la seua localitat. Dissabte que ve, les 12 xiquetes passaran un dia ple d’activitats que serviran al jurat per a descartar-ne una, ja que a Torrent la cort d’honor és de 10 components, a la qual cal afegir la fallera major infantil.

Les 12 candidates tindran dos dies de proves. Dijous, on aniran a la Casa de la Cultura vestides amb la indumentària valenciana, i dissabte, quan visitaran el medi rural de Torrent guiades pel regidor d’esta àrea, José Gozalvo. Coneixeran les fonts rurals de Sant Lluís Beltrán i Clot de Bailón i els aqüeductes medievals (Els Arquets de Baix). El dia acabarà al parc aquàtic municipal, i mentre es banyen i gaudixen les xiquetes, el jurat deliberarà per a extraure un veredice que se sabrà el dia 19 de juliol. Serà un dia de nervis, però amb diversió.