Les candidates a cort d’honor infantil de Torrent se’n van d’excursió

escutjlftorrent2010Excursions pel camp, parcs aquàtics… La Junta Local Fallera de Torrent vol triar bé i de forma divertida a la cort d’honor infantil, i per a fer-ho ha pensat una jornada de convivència infantil on les xiquetes s’ho passaran molt bé, i de pas els servirà per a conéixer millor la seua localitat. Dissabte que ve, les 12 xiquetes passaran un dia ple d’activitats que serviran al jurat per a descartar-ne una, ja que a Torrent la cort d’honor és de 10 components, a la qual cal afegir la fallera major infantil.

Les 12 candidates tindran dos dies de proves. Dijous, on aniran a la Casa de la Cultura vestides amb la indumentària valenciana, i dissabte, quan visitaran el medi rural de Torrent guiades pel regidor d’esta àrea, José Gozalvo. Coneixeran les fonts rurals de Sant Lluís Beltrán i Clot de Bailón i els aqüeductes medievals (Els Arquets de Baix). El dia acabarà al parc aquàtic municipal, i mentre es banyen i gaudixen les xiquetes, el jurat deliberarà per a extraure un veredice que se sabrà el dia 19 de juliol. Serà un dia de nervis, però amb diversió.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar